Pojednostavljeni i povoljniji ESIF zajmovi za obrtna sredstva

Nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu povezanih s učincima pandemije COVID19, HAMAG BICRO je uz odgodu plaćanja postojećih zajmova s kojom se započelo prošli tjedan, u ponedjeljak 23.3.2020. aktiviralo i drugu mjeru.

Radi se o mogućnosti prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva uz značajno manje dokumentacije i pripremljen obrazac Poslovnog plana kroz pitanja na dvije stranice, čime se značajno skraćuje vrijeme pripreme zahtjeva, i omogućava jednostavnija i brža obrada. Razlika u odnosu na dosadašnji Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva su i niže kamatne stope (0,50%, 0,75% i 1,0% ovisno o indeksu razvijenosti), duži poček (do 12 mjeseci) i mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam.

“Obzirom na situaciju u kojoj je kretanje svima ograničeno, savjetujmo korištenje našeg linka za on-line prijavu, gdje iz sigurnosti svog doma možete unijeti potrebne podatke i priložiti traženu dokumentaciju!”, stoji u obavijesti HAMAG BICRO-a.

Za sva pitanja i pomoć u realizaciji ESIF zajmova, Ars Illyrica tim Vam stoji na raspolaganju!