Javni poziv „Potpora za Kreativni inovativni laboratorij 2022.“

Datum objave: 17.3.2022.

FOND: Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu

Referentni broj: CREA-CROSS-2022-INNOVLAB

Status: Zatvoren

Datum početka prijave: 17.3.2022.

Rok za podnošenje projektnih prijava: 7.9.2022. u 17:00 sati

Prihvatljivi korisnici: Prihvatljivi prijavitelji su pravni subjekti (privatni ili javni) koji djeluju i registrirani su na području država koje sudjeluju u Programu. Partnerski konzorcij mora biti sastavljen od minimalno 3 partnera iz minimalno 2 različite zemlje, te treba predstavljati raznolik raspon stručnosti u nekoliko kulturnih i kreativnih sektora, uključujući audiovizualni.

Svrha poziva: Ovim pozivom želi se podržati stvaranje inovativnih rješenja (npr. alata, modela i metodologija) koja se mogu primijeniti na audiovizualni sektor i barem još jedan kreativni i kulturni sektor, a rješenja bi se trebala lako replicirati i imati potencijal za prodor na tržište. Cilj ovog poziva je podržati konkurentnost, proces ozelenjavanja, suradnju, cirkulaciju, vidljivost, dostupnost, raznolikost ili publiku u različitim sektorima.

Sažetak: Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) objavila je poziv za dostavu prijedloga za Inovativni kreativni laboratorij 2022 s rokom za predaju projektnih prijedloga 7. rujna 2022 godine u 17:00 CET.

Prihvatljive aktivnosti / projekti: Ovim pozivom želi se podržati stvaranje inovativnih rješenja (npr. alata, modela i metodologija) koja se mogu primijeniti na audiovizualni sektor i barem još jedan kreativni i kulturni sektor, a rješenja bi se trebala lako replicirati i imati potencijal za prodor na tržište.

Minimalni / maksimalni iznos potpore: do 60.000 EUR

Ukupna sredstva: Za ovaj Poziv osigurana su sredstva u ukupnom iznosu 13.640.000 EUR.

Nadležno tijelo: Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu

Izvor: deskkultura.hr

Dokumentacija