TEMPORIRANJE

Projekt „TEMPOriranje“  Sportske udruge Fitness centar Tempo iz Imotskog osmišljen je s ciljem iznalaženja i provedbe modela uključivanja djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti u zajednicu kroz rekreativni sport aktivnim sudjelovanjem u organiziranim aktivnostima FC Tempo, odnosno kroz inovativne programe prilagođene njihovom uzrastu i potrebama.

Projekt je sufinanciran od strane Europskog socijalnog fonda, u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Nacionalnu zakladu za razvoj civilnog društva putem natječaja „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“. U  programu sudjeluje 57 korisnika te 10 profesionalnih kineziologa s područja Imote. Projekt se provodi od prosinca 2018. do prosinca 2020. godine, a ukupno iznos projekta 996.213,70 kn.

Projekt TEMPOriranje osmislila je tvrtka Ars Illyrica i udruga FC Tempo. Projekt je posvećen uspomeni na osnivača FC Tempo Roberta Lončara i Nataliju Kolbas, tajnicu udruge.

Slogan projekta je „NeverGiveUp i #zaRobuiNatu.